Code for Romania aleargă la Bucharest Marathon! Run, code, repeat!

 

Run 4 Code Code for Romania

20% Complete
600 RON
Donations raised
3,000 RON
Target
10
Donations

Code for Romania participă la Bucharest Marathon - o mână de oameni, uniți de un scop: rezolvarea problemelor reale ale unei societăți în al cărei glas și putere credem.

Suntem voluntari care au pus umărul, în timpul liber, la proiecte și aplicații, la scris cod și la construit pagini web, pentru visul comun al unei societăți puternice. Vrem să dăm oamenilor din comunitățile noastre acces la informație și să le oferim instrumente cu care să se facă auziți. Ne-am cunoscut pe fundalul acestei cauze, am lucrat împreună animați de acest scop.

Am găsit prieteni în muncă, și în sport. Alergăm pentru noi, pentru comunitatea Code for Romania, și pentru oamenii care vor beneficia de pe urma muncii noastre. Alergăm pentru că tenacitatea pe care o cere o cursă ne este familiară - punem un pas în fața celuilalt, în voluntariat, și ne încredem că, în depărtare, se află linia de finish.

Prin sport, ne dezvoltăm încrederea în forțele proprii. Când e greu, când simțim că am obosit, gândul la bucuria finalului și la colegii noștrii care aleargă alături de noi ne împing înainte. Ne apropiem unii de alții prin sport, așa cum și voluntariatul ne-a adus aproape.

Ajută-ne cu suportul de care avem nevoie pentru a ne duce la capăt proiectele și a le deschide comunității. Ajută-ne să ne concentrăm pe pașii mici, constanți, care ne aduc aproape de o societate puternică. Orice donație ne asigură nevoile logistice, pentru ca munca noastră să poată continua.

Echipa Run4Code: Alexandra, Daniel, Eliza, Ina, Irina, Will.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Code4Romania este un ONG axat pe rezolvarea problemelor sociale ale secolului 21. Construim instrumente digitale care redau puterea comunităților, le amplifică vocea și le aduc aproape informațiile care îi interesează direct.

SUSŢIN PROIECTUL

Tech for Social Good

Code for Romania dezvoltă Tech for Social Good: instrumente digitale care redau puterea comunităților, le amplifică vocea și le aduc aproape informațiile care îi interesează direct.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

10 Donations

Code4❤️
14 Oct 2018

Valentina Focsaneanu

30 RON
bravo!
13 Oct 2018

Anonymous

30 RON
13 Oct 2018

Oana Si Dragos

50 RON
13 Oct 2018

Mihaela

75 RON
Mult succes! <3
13 Oct 2018
Love you all!
13 Oct 2018

Raluca Borozan

30 RON
Run, 4code, Run!
10 Oct 2018
10 Oct 2018
Keep up the good work!
10 Oct 2018

Anonymous

10 RON
Wooh!
09 Oct 2018