Gheorghe Lupu - Code for Romania

Cel mai frumos cadou de ziua mea este Code for Romania

2,525 RON Donatii stranse
100% Complete
2,500 RON Target
17 Donatii

 

De obicei, când se apropie ziua mea scot data nașterii de pe Facebook pentru că nu vreau să trebuiască să răspund la toate urările. 

Anul acesta va fi diferit pentru că îmi donez ziua prin Galantom către Code for Romania. Dacă urmăriți ce postez știți deja că de ceva timp sunt voluntar la #Code4Romania pentru că am încredere în schimbarea pe care o putem aduce împreună. Și am încredere în ideea, comunitatea și în beneficiile aduse de Code for Romania.

- Ideea - Code for Romania e de a schimba ceva în țară fără a ieși în față, doar ca să arăți cu degetul și de a spune că sunt ales, deci ei trebuie sa facă. Ideea Code e pur și simplu de a-ți folosi cunoștințele, pentru a ajuta la dezvoltarea comunității în care traiești și în mijlocul căreia, la urma urmei te-ai dezvoltat și ai ajuns cine esti.

- Comunitatea - am vazut ce poate face această comunitate la summitul Heroes of Tech și pe parcursul anului la HackDays-urile lunare și am rămas… WOW!!! Nu îmi venea să cred că la noi în România se poate organiza așa ceva. Iar un alt lucru care mi-a plăcut la această comunitate e că nu e nevoie să fii nu știu ce senior în domeniu, e de ajuns să îți placă ceea ce faci și să vrei să schimbi ceva în societatea din care faci parte.

- Câștigul – nu cred să existe cryptomonedă sau valută mai prețioasă ca sentimentul că ești un mic rulment dintr-un ansamblu complex care a început să miște lucrurile în țara asta de care ne tot plângem la tot pasul. Un alt câștig pe care îl am eu, e că am avut ocazia și am în continuare ocazia să cunosc o grămadă de oameni din domeniul IT sau din alte domenii, oameni de la care chiar ai ce să înveți.

Cam astea ar fi, în mare, motivele pentru care sunt eu implicat în Code for România. Puteți însă fi și voi implicați. 

Dacă nu ca voluntari atunci că sponsori. 

Pentru că pe 17 e ziua mea și dau de băut tuturor celor care donează la Code for România. Dacă donați la fundraiserul meu pe Galantom vă scot la un chef și o cinste moldovenească cum rar ați mai văzut. În următoarele zile o să vă reamintesc să donați până o să vă plictisiți de mine. Dar mă aștept să donați, și nu doar pentru că donatul face bine la suflet și pentru că oamenii de la Code for România o merită ci mai ales pentru că vreau să vă dau de băut.

La toți! 

Hai la mulți ani și nu uitați să donați!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Code for Romania

Code4Romania este un ONG axat pe rezolvarea problemelor sociale ale secolului 21. Construim instrumente digitale care redau puterea comunităților, le amplifică vocea și le aduc aproape informațiile care îi interesează direct.

Tech for Social Good

Code for Romania dezvoltă Tech for Social Good: instrumente digitale care redau puterea comunităților, le amplifică vocea și le aduc aproape informațiile care îi interesează direct.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

17 Donatii

Zâna cea (ne)bună

540 RON
Your dreams should always come true
18 Jan 2020
17 Jan 2020
La mulți ani, om bun ce ești! <3
17 Jan 2020
150 RON
La multi ani!
17 Jan 2020
17 Jan 2020

Anonymous

150 RON
La mulți ani, Gheorghiță!! Să fii sănătos, voios, mintios, că frumos ești!!
17 Jan 2020

Anonymous

150 RON
Noroc ca mai trece timpul si mai cresti si tu! La multi ani!
16 Jan 2020

Tsavatar

150 RON
Mare bos, la mulți ani!
16 Jan 2020
La multi ani :)
16 Jan 2020
15 Jan 2020

Corina

110 RON
Sa ungi bine rulmentul, ca angrenajul in care este sa creasca fain
11 Jan 2020
La multi ani!
10 Jan 2020

Anonymous

150 RON
Gheorghe e numai unul. <3
10 Jan 2020
Felicitari pentru ceea ce faci!
10 Jan 2020

Mihai

150 RON
you are the one you've been waiting for :)
10 Jan 2020

Anonymous

35 RON
La mulți ani fericiți, Ghe! <3
10 Jan 2020

Anonymous

30 RON
Let the code flow like than Moldavian wine of yours ;)
10 Jan 2020