La toți ne e greu, maică!

 

Dragos Costache Code for Romania

100% Complete
2,895 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
29
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare, stăm în casă deja de trei săptămâni, ne urcăm pe pereți și ne certăm pe internet despre cât de strictă ar trebui să fie carantina și cât de mari amenzile. Între timp străzile sunt pustii și mii de oameni mai mult sau mai puțin bine echipați se chinuiesc să salveze viețile altora, adesea în van.

Ce vreme bună de organizat zile de naștere, nu? O plăcere să fii născut în Martie sau Aprilie, să pui în loc de Action Bronson pe fundal rap-ul silabisit al lui Vela citind Ordonanțe sau sacadarea narcoleptică a Președintelui. Dar stai, nu pleca nicăieri, doar pentru că nu pot să-mi țin ACUM ziua, nu înseamnă că nu o să o țin, știi tu, cum promit toate festivalurile și companiile de turism, LA VARĂ! Oricum trebuia să-mi iei un cadou ( pe care eu trebuia după să-l dezinfectez să n-aibă coronavirus pe el) hai să-ți ofer o alternativă win-win.

Hai să punem cărțile pe masă și să-ți vorbesc un pic despre Code for Romania, locul meu de muncă. Nu scăpăm in public larg până cel devreme în iunie, dar până atunci trebuie să scăpăm de Coronavirus. La Code for Romania încercăm de peste 20 de zile să punem pe picioare o serie de soluții digitale pentru statul român, pe gratis, contra cronometru. Și merge. Am avut peste un milion de unici pe știrioficiale.ro , pe postările noastre gospodinele fac schimb de rețete de dezifectanți acum, deci funcționează, am ieșit din bulă, avem un impact direct în public. Și cred că acest efort trebuie recunoscut cumva și susținut, ca să continue.

Așa că vă promit următorul lucru. Fiecare persoană care donează cel puțin 25 de lei (preț de criză) la Code for Romania Task Force are o bere, un long drink sau un pahar de vin de la mine la viitoarea petrecere de ziua mea sau oricând altcândva. Multipli de 25 = mai multe băuturi. Nu contează că nu ne cunoaștem, s-ar putea chiar să mă enervați cumplit, dacă donați, beți. Trebuie doar să faceți donația via Galantom și să spuneți cum vă cheamă. O să vă dau vouchere de băutură pe care le puteți revendica apoi de la mine când vrea sufletul vostru. Deci chiar dacă ne legă de glie gubernia până primăvara următoare, consumația e asigurată.

Deși am strâns mai mulți bani anul trecut am zis să trec un target așa, de coronavirus anul ăsta. 2500 de lei, 100 de băuturi de distribuit între prieteni.

Dacă-l depășim se schimbă lucrurile, și o să vă și hrănesc la petrecerea asta (repet, la VARĂ sau când o fi all clear), ba vă dau și măscuțe ca să nu dați coronavirusul din gură-n gură și vă pun dezinfectant la dispoziție.

Dacă DUBLĂM suma (5000 lei), primii trei donatori ca valoare și încă unul aleatoriu (plus partener, dacă se dorește) vor fi primiți de mine la  o petrecere privată cu grătar pentru un weekend idilic în FRUMOȘII CARPAȚI.

 

Dacă depășim suma de anul trecut, adică cca 7000 lei, mă angajez la cel mai greu lucru posibil, anume să scriu “Șobolan vs Coronavirus ” săptămânal, lunea începând din Aprilie (INSTANT GRATIFICATION!). Dacă nu știți ce e asta, e foarte ok, n-ați pierdut nimic.

Deci iată: o donație pentru Code for Romania pe Galantom nu e doar o donație pentru Code for Romania, ci  o donație pentru ficatul vostru, pentru stomacul vostru, pentru Șobolan și, cu voia dvs. ultima pe listă, pentru România. Pentru că asta vreau de ziua mea: mâncare, băutură, Șobolan și BINELE ACESTEI ȚĂRIȘOARE, Grindina Maicii Domnului sau ceva.

Donați, prieteni! Că o să treacă și asta, maică, și o să fie bine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Code4Romania este un ONG axat pe rezolvarea problemelor sociale ale secolului 21. Construim instrumente digitale care redau puterea comunităților, le amplifică vocea și le aduc aproape informațiile care îi interesează direct.

COVID-19 este o amenințare reală ce trebuie tratată cu cea mai mare responsabilitate. Ne propunem să dezvoltăm în regim de urgență soluții tehnice vitale pentru ameliorarea efectelor situației de urgență cauzate de COVID-19 și avem nevoie de ajutorul tău!

Am format astfel la data de 11 martie 2020 un grup de lucru, Code for Romania Task Force, cu misiunea clară de a găsi soluții tehnologice rapide pentru a ameliora situația de criză actuală cauzată de COVID-19

Credem în sustenabilitate În fiecare zi, sute dintre prietenii și colegii tăi lucrează pentru a construi instrumente digitale utile pentru a ne face viața mai ușoară și pentru a aduce România mai aproape de progresul tehnologic. Ajută-i să își continue munca. Donează!
Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

29 Donații

La multi ani, Dragos! Mega tarziu, dar cu mega drag <3
13 Apr 2020
Dadeam cu banu chiar si numai pentru scriitura ta de valuare, dar daca e vorba de Code... fara numar! Si la fel de fara numar sa iti fie si anii. *inimi*
10 Apr 2020
Nu se putea lăsa așa, la 10 lei de target. :)
09 Apr 2020
09 Apr 2020

Anonymous

75 RON
09 Apr 2020
50 RON
La multi ani
09 Apr 2020

Alina Teisanu

50 RON
La mulți ani!
09 Apr 2020

Anonymous

75 RON
La multi ani!!
09 Apr 2020
La multi ani, domn patron!
09 Apr 2020
09 Apr 2020
o donatie pentru cfr este mereu binevenita - sustin sindicalismul feroviar
09 Apr 2020
Don't let anyone tread on y'all.
09 Apr 2020

Leda și Alex

158 RON
La mulți ani!!!11!!!
09 Apr 2020

Oana

80 RON
Lamulțean! <3 <3 <3
09 Apr 2020

Boske

150 RON
*insert funny creative memorable message here (ca pana ma gândesc eu la unul trece perioada de donat). La mulți ani!
09 Apr 2020
La multi ani, bai!
09 Apr 2020

Anonymous

150 RON
Forta sa fie cu tine!
09 Apr 2020

Anonymous

100 RON
La multi ani !
09 Apr 2020

Anamaria T

300 RON
06 Apr 2020
06 Apr 2020

Anonymous

150 RON
La mulți ani <3 Încă beau din votca de anul trecut. Gracias!
06 Apr 2020
La mulți ani! Sănătate și app-uri + dispozitive de urmărire + gestionare funcționale + eficiente! Oare o sa ne primesti pe baza de qr code la paranghelie? :))
LMA Dragos :)
La multi ani, bro! Multumesc pentru energia pe o transmiti :* Pe bune ca de fiecare data cand scriu sau rostesc cuvantul acela .. M_____T , ma gandesc la tine :*
05 Apr 2020

Anonymous

100 RON
04 Apr 2020

Funk Flow

50 RON
Să trăiești, să înflorești. Dacă "se" strâng peste 8000 vin cu muzica, pe zâmbete și bucurii. Sau nu știu, poate vin cu o pălărie, ceva, că și la digei ni-i greu, maică.
03 Apr 2020

Gheorghe ala cu Berea

150 RON
Sa traiesti sa imbtranesti, am pus la seif o tuica de moldova de 10 ani, care asteapta gratarul :)
03 Apr 2020

Dana Pascu

30 RON
La mulți ani, Dragoș, omul care pune cel mai mult crowd în crowdfunding! We love yooou!
03 Apr 2020
La mulți ani, băi!
03 Apr 2020
Dragos Costache : Code for Romania
La toți ne e greu, maică!