Cadoul de ziua mea

 

Andrei Mihai CRACIUN Code for Romania

100% Complete
860 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți entuziasmul cu cei care se implică și au nevoie de un imbold pentru a merge un pas înainte.

Din 2000 încoace mi-am trăit mare parte din activitatea profesională și energia în proiecte cu și pentru tineri, elevi, studenți, tineri din medii defavorizate sau din centre de plasament. Sunt cu un pas peste 35, părăsesc vârsta de tânăr „legal” și mă îndrept spre vârsta „responsabilității”. Am ales să-mi donez aniversarea, celor de la Code 4 Romania. Când vorbim de tehnologie, mulți dintre noi realizăm că aceasta poate face cu adevărat diferența în societate. Deși problemele sunt multiple și mai niciodată legate de un singur domeniu, instrumentele digitale mai bune au rolul de a ne îmbunătăți viața și a ne ajuta să trăim cu toții mai bine. Voi rămâne mereu alături de cauzele umanitare, dar a sosit momentul în care trebuie să lucrăm la mecanisme și parteneriate.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. Haideți să-i sprijinim împreună, pe cei de la Code4RO să continue să implice abilități, cunoștiințe și entuziasm în inițiative menite să dezvolte instrumente IT care să răspundă unor provocări reale ale societății, cu un mâine mai senin în focus.

Împreună suntem mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Code4Romania este un ONG axat pe rezolvarea problemelor sociale ale secolului 21. Construim instrumente digitale care redau puterea comunităților, le amplifică vocea și le aduc aproape informațiile care îi interesează direct.

SUSŢIN PROIECTUL

Civic Labs

Civic Labs este locul în care tratăm România cu inovație. România are multe probleme, toate importante și pe care nu le putem rezolva de pe o zi pe alta. În loc să ne oprim și să nu mai încercăm, în Civic Labs ne propunem să încercăm mai bine.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donații

Anonymous

75 RON
Îți mulțumim? <3
26 Oct 2020
25 Oct 2020

Anonymous

75 RON
La mulți ani cu spor :-)
25 Oct 2020
LMA
25 Oct 2020
24 Oct 2020
24 Oct 2020
100 RON
24 Oct 2020
Pentru implicarea si daruirea cu care esti alaturi de tineri. La multi ani frumosi si sanatosi
24 Oct 2020

Anonymous

30 RON
La mulți ani!
23 Oct 2020
30 RON
22 Oct 2020
La mulți ani!
21 Oct 2020

Anonymous

75 RON
21 Oct 2020
Andrei Mihai CRACIUN : Code for Romania
Cadoul de ziua mea