Code for Romania

Code for Romania

Civic Labs

Status: Fundraising

Civic Labs este locul în care tratăm România cu inovație. România are multe probleme, toate importante și pe care nu le putem rezolva de pe o zi pe alta. În loc să ne oprim și să nu mai încercăm, în Civic Labs ne propunem să încercăm mai bine.

[ Show more ]

6,700 RON

Sumă:

3

Galantomi:

71

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Civic Labs, locul în care tratăm România cu inovație.


Civic Labs este unul dintre principalele programe de activitate ale Code for Romania și își propune să fie generatorul de soluții de tehnologie civică pentru problemele sociale ale României. Civic Labs contribuie în mod concret la rezolvarea unor nevoi reale ale societății printr-un amplu proces de cercetare și prin generarea de soluții cu impact la nivel sistemic și cu rezultate măsurabile pe termen lung.


Acest program are ambiția unui game-changer pentru că propune un mod mai bun de a face CSR, dar și pentru că atrage după sine un mod mai bun de a pune tehnologia la dispoziția societății civile. Indiferent dacă ești finanțator, dacă lucrezi în ONG, dacă ești companie de IT sau expert individual, Civic Labs e cadrul în care poți să sprijini o schimbare în bine, reală, documentată, fundamentată și cu sorți de izbândă!


Civic Labs funcționează pentru că aduce inovație și în standardul de lucru, nu doar un vocabular la modă:
● Ajutăm societatea civilă să implementeze proiecte digitale corecte, care să soluționeze probleme reale, care vin insoțite de un ghid de implementare și de sprijin specializat pe parcursul proiectului.
● Ajutăm finanțatorii să investească în aceste proiecte digitale având siguranța unei soluții bine gândite, cu indicatori de succes măsurabili, cu sprijin în monitorizare și evaluare. În același timp îi ajutăm pe finanțatori să evite posibilitatea de a plăti cât nu face sau de a se trezi că, la anul, îi costă mai mult să repare sau să reconstruiască.