Code for Romania Task Force

Proiecte Code for Romania contra efectelor COVID-19

Celelalte soluții digitale din ecosistemul dezvoltat de Code for Romania Task Force în parteneriat cu Guvernul României prin Agenția de Digitalizare a României care urmează a fi lansate în zilele imediat următoare sunt:

stirioficiale.ro reprezintă sursa oficială de informare pentru public și reprezentanții media; stamacasa.ro este o soluție digitală cu ajutorul căreia reducem suprasolicitarea numerelor de urgență, colectăm rapid informații de la o populație foarte mare și facilităm astfel o evaluare constantă a situației, oferind sprijin în managementul cazurilor pentru autorități; datelazi.ro este locul unde vei afla dimensiunea corectă a efectelor cauzate de COVID-19 în România, direct din surse oficiale, diminuând panica și dezinformarea prin stimularea transparenței; rohelp.ro este o soluție digitală cu ajutorul căreia se va putea face colectarea coerentă și în siguranță a ajutoarelor, de orice fel, prin conectarea ONG-urilor abilitate cu oferta de resurse pusă la dispoziție. cetrebuiesafac.ro este aplicația prin care vei putea evalua corect și rapid deciziile pe care trebuie să le iei ca urmare a efectelor cauzate de COVID-19 în România, direct din surse oficiale; diasporahub.ro este platforma digitală cu ajutorul căreia reducem suprasolicitarea numerelor de urgență, colectăm rapid informații de la o populație foarte mare și vom facilita o evaluare constantă, oferind sprijin în managementul cazurilor pentru reprezentanții autorităților române în țara de reședință. Credem în sustenabilitate În fiecare zi, sute dintre prietenii și colegii tăi lucrează pentru a construi instrumente digitale utile pentru a ne face viața mai ușoară și pentru a aduce România mai aproape de progresul tehnologic. Ajută-i să își continue munca. Donează!
[ Show more ]
Supporters:

1

Donations:

44

Raised:

4,615 RON

Fundraising events

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

Benefiting:: Code for Romania Task Force

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

4,615 RON

Raised:

2

Supporters:
44 Donations

Fundraising pages

Inca o zi pentru Task Force

Dragi prieteni, pe 20 e ziua mea. Știu că de obicei nu o afișez public, asta pentru că nu caut neapărat felicitări pentru acest motiv, iar de ce

1,500 RON Target
1,720 RON Raised
15 Donations
100% Complete

La toți ne e greu, maică!

Salutare, stăm în casă deja de trei săptămâni, ne urcăm pe pereți și ne certăm pe internet despre cât de strictă ar trebui să fie caranti

2,500 RON Target
2,895 RON Raised
29 Donations
100% Complete