Un mărțișor pentru pace

 

Ioana Negoescu Code for Romania

50% Complete
250 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Încep prin a vă spune că într-adevăr cer bani de la voi, dar am încercat și eu să ajut până acum, așa cum am putut. Am donat câțiva lei unui tip de încredere care a cumpărat apoi cele necesare pentru refugiați, azi am dus la Carol 53 o cutie cu o pernă, o geacă, un pulover, fulare și căciulă, iar mai încolo mă duc să le mai las 3 baterii externe noi, găsite la birou și nefolosite. Dar știu că e mare nevoie de ele.

Apoi, mai zic că sunt o norocoasă și că am primit azi la birou și zambile și gogoși. E un miros fenomenal de la astea două, de nici nu mă mai pot concentra la muncă. Și, cu toate astea, mi-ar plăcea tare mult să primesc mai multe „mărțișoare” anul ăsta. Mărțișoare simbolice, că știm cu toții că pe celelalte le aruncăm de la un alt la altul și că-și pierd valoarea după primele zile de primăvară.

Mărțișorul tău poate fi 10 lei (sau cât poți și te lasă inima) pentru Code for Romania, o asociație care zilele astea muncește din greu să aducă soluții digitale în lupta cu războiul. Au mai făcut asta și în pandemie și tare bine s-au descurcat și multă lume s-a bucurat de ajutorul primit de la ei.

Las mai jos și un mesaj de pe pagina lor de Facebook, unde explică mai bine nevoile:

1f4e2.pngNevoile refugiaților din Ucraina se schimbă, cresc de la oră la oră și devin din ce în ce mai complexe. Avem deja un ecosistem digital de sprijin de urgență pentru refugiați construit de Code for Romania, acesta cuprinde 5 soluții, dintre care 2 sunt deja operaționalizate, live și încă 3 sunt în faza de dezvoltare, dar evaluăm în acest moment și noile nevoi apărute. Astfel, echipa noastră a început deja proiectarea unor soluții suplimentare care să ofere celor care fug din calea războiului și ajung în România: 1f691.pngacces la servicii 1f454.pngacces la locuri de muncă 1f469_200d_1f3eb.pngînvățarea limbii române cât să se poată descurca în România 1f4c1.pngmanagementul voluntarilor

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ocaziile speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!

Mulțumesc! ❤


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Code4Romania este un ONG axat pe rezolvarea problemelor sociale ale secolului 21. Construim instrumente digitale care redau puterea comunităților, le amplifică vocea și le aduc aproape informațiile care îi interesează direct.

Asociația Code for Romania vine cu un ecosistem de soluții digitale în contextul crizei din Ucraina.

Primavara este anotimpul în care natura ne aduce aminte să fim generoși. Natura reinvie pentru noi și ne cheamă să ne bucurăm împreună de viață, a cărei sursă ea este. Te invităm să îți faci o pagină de Galantom pe dar.galantom.ro și să le spui familiei și prietenilor că, în locul Mărțișorului sau al cadourilor de 8 Martie, îți dorești să susțineți împreună o cauz

 

5 Donații

Anonymous

50 RON
<3
04 Mar 2022
03 Mar 2022
02 Mar 2022
Felicitari Ioana! Deja devii fundraiser recurent :D
01 Mar 2022
01 Mar 2022
Ioana Negoescu : Code for Romania
Un mărțișor pentru pace