Olivia Vereha - Code for Romania

Cod din cod se face rai

865 RON Donatii stranse
43.25% Complete
2,000 RON Target
8 Donatii

 

Salut.

 

Sunt aici sa vorbesc despre tine de ziua mea. Ai o aplicație pentru browsing. Ai o aplicație pentru messenger, una care îți numără pașii ca să te asiguri ca faci mișcare, ai o aplicație pentru citit, ai o aplicație pentru alarma, ai o aplicație pentru dating, ai o aplicație pentru sharuit poze din concediu, ai o aplicație pentru văzut clipuri, ai poate și o aplicație de numărat calorii și încă una cu care îți ții finanțele în ordine, pe lângă cea de la banca la care ai cont. Probabil ca ai și candy crush saga dar nu recunoști, o aplicație pentru luat notițe și o aplicație pentru audiobooks.

 

Cum ar fi sa ai și o aplicație pentru monitorizarea alegerilor, o aplicație de whistleblowing, o aplicație care te tine la curent cu legile care te vizează, o aplicație care îți susține prietenii actori, o aplicație prin care sa redirecționezi impozitul către un ONG în care crezi o aplicație pentru persoanele cu dizabilități, o aplicație pentru reînnoirea pașaportului, pentru reînnoirea permisului, o aplicație de feedback în spitale, o aplicație pentru situații de urgenta, o aplicație pentru mobilitate urbana și nenumărate altele care ne fac viata tuturor mai simpla și mai buna.

 

Le poți avea pe toate. Unele dintre ele sunt deja construite pro bono de câteva sute de voluntari, after work si in weekenduri altele își așteaptă cuminți rândul la development. Am marele noroc sa ma număr printre acești voluntari și sa învăț de la ei zi de zi ce înseamnă să tratezi voluntariatul cu profesionalism și sa fii dispus sa walk the extra mile. De fiecare data.

 

Asa ca anul asta, de ziua mea (care este pe 15 decembrie) dar și de Crăciun, vreau să mă ajutați să le fac lor un cadou binemeritat, să strângem fonduri sa ducem Code for Romania mai repede mai departe. Pentru noi toți.

 

Open source and open heart. <3

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Code for Romania

Code4Romania este un ONG axat pe rezolvarea problemelor sociale ale secolului 21. Construim instrumente digitale care redau puterea comunităților, le amplifică vocea și le aduc aproape informațiile care îi interesează direct.

Tech for Social Good

Code for Romania dezvoltă Tech for Social Good: instrumente digitale care redau puterea comunităților, le amplifică vocea și le aduc aproape informațiile care îi interesează direct.

Daruieste ziua ta ~ 2018

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

8 Donatii

Succes in ceea ce faci si La multi ani!
15 Dec 2018

Anonymous

50 RON
La multi aaaaaaaaaaaaaaaani! :D
15 Dec 2018
Bafta multa, Olivia! Faceti o treaba absolut minunata!
14 Dec 2018

Steff

150 RON
Cadou pentru cadou! Felicitari, Olivia! Sa se adune cat mai multi sustinatori.
12 Dec 2018
12 Dec 2018
La mulți ani! ^^
10 Dec 2018
10 Dec 2018
09 Dec 2018