Civic Labs

Civic Labs, locul în care tratăm România cu inovație.


Civic Labs este unul dintre principalele programe de activitate ale Code for Romania și își propune să fie generatorul de soluții de tehnologie civică pentru problemele sociale ale României. Civic Labs contribuie în mod concret la rezolvarea unor nevoi reale ale societății printr-un amplu proces de cercetare și prin generarea de soluții cu impact la nivel sistemic și cu rezultate măsurabile pe termen lung.


Acest program are ambiția unui game-changer pentru că propune un mod mai bun de a face CSR, dar și pentru că atrage după sine un mod mai bun de a pune tehnologia la dispoziția societății civile. Indiferent dacă ești finanțator, dacă lucrezi în ONG, dacă ești companie de IT sau expert individual, Civic Labs e cadrul în care poți să sprijini o schimbare în bine, reală, documentată, fundamentată și cu sorți de izbândă!


Civic Labs funcționează pentru că aduce inovație și în standardul de lucru, nu doar un vocabular la modă:
● Ajutăm societatea civilă să implementeze proiecte digitale corecte, care să soluționeze probleme reale, care vin insoțite de un ghid de implementare și de sprijin specializat pe parcursul proiectului.
● Ajutăm finanțatorii să investească în aceste proiecte digitale având siguranța unei soluții bine gândite, cu indicatori de succes măsurabili, cu sprijin în monitorizare și evaluare. În același timp îi ajutăm pe finanțatori să evite posibilitatea de a plăti cât nu face sau de a se trezi că, la anul, îi costă mai mult să repare sau să reconstruiască.

[ Show more ]
Galantomi:

3

Donatii:

71

Suma:

6,700 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Civic Labs

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

6,700 RON

Suma:

3

Galantomi:
71 Donatii

Pagini fundraising

Cadoul de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți entuziasmul cu cei care se implică și au nevoie de un imbold pentru a merge un pas înainte. Din 2000 în

700 RON Target
860 RON Suma
12 Donatii
100% Complete

Code for My Birthday

Hey, în câteva zile va fi ziua mea de naștere. În mod normal nu o sărbătoresc acum - e august, lumea e în vacanțe și e mult prea cald...  An

2,500 RON Target
3,690 RON Suma
34 Donatii
100% Complete

ÎMI DONEZ ZIUA DE NAȘTERE

Dau, la alegere: 2x CĂRȚI BUNE DE DESIGN sau 2x VIN BUN    Află mai jos cum poți să intri în posesia lor: - Fă-mi un cadou donând pentru pr

2,000 RON Target
2,150 RON Suma
25 Donatii
100% Complete